Novoletno obdarovanje in pripravljanje darilc, je pri nas že kar tradicija. Vsako leto se prostori spremenijo v božičkovo delavnico, kjer izbiramo darilca, jih zavijamo, opremljamo z imeni pridnih otrok in poskrbimo, da so darilca ob pravem času na pravem mestu. 

Za sindikate podjetij pripravljamo darilne pakete po željah naročnika. Ob oddaji ponudbe vas vprašamo po naslednjih želenih specifikacijah darila:

  • STAROSTNE SKUPINE (koliko starostnih skupin bo zajemalo vaše obdarovanje, do katerega leta boste obdarovali. Po izkušnjah, so starostne skupine naslednje: 0-1, 1-3, 3-4, 4-6, 7-10, 10+)
  • SPOL (boste darila delili po spolih ali bo univerzalni
  • CENOVNI OKVIR (ta okvir naj vedno vsebuje končno ceno z dostavo, pakiranjem, darilno embalažo)
  • TEMATIKA (Želite darilni paket, ki bo vseboval izdelke iz naravnih materialov? Naj bo darilo športne narave? Naj nujno vsebuje družabno igro ali knjigo? 

Darilca najpogosteje pripravimo skupaj z vami in vanj vključimo več tematik, ki paket popestri in razveseli otroka.

V nadaljevanju vam predstavljamo ponudbo darilc malih vrednosti a velikih presenečenj. Tematike obdarovanja so: 

Za ogled ponudbe kliknite na naziv Tematik obdarovanja.

Minimalna količina enega izdelka: 50 kosov

Cene darilc malih vrednosti so znižane od rednih cen, kar pomeni tudi količinski pogoj minimalne količine vsaj 50 kosov enega izdelka. V kolikor bi želeli manjšo količino določenega izdelka, nam pošljite povpraševanje in ugotovili bomo, ali je nakup možen ter kakšna je cena v tem primeru.

V kolikor ste se odločili, da boste vaše otroke obdarili v večjih vrednostih, kot vam jih predstavljamo na tej strani, nas prosimo pokličite, da se dogovorimo o vaših željah, starostnih skupinah, cenovnem okviru in o ostalih pomembnostih za pripravo ponudbe novoletnega obdarovanja.NOVOLETNI KATALOG Ustvarjamo Domišljijo

KATALOG PRESENEČENJ Satko