Prodajni program

Podjetje Satko d.o.o. je specializirano za prodajo vzgojnega materiala in igrač v vrtcih in šolah. Spodbujamo nove in drugačne pedagoške pristope, zato smo vedno odprti za inovativne rešitve, ideje pedagogov in novosti na trgu, ki bi lahko tem idejam vzpodbudile kreativnost.

Naši prodajni pogoji za ciljno skupino so prilagojeni glede na zahteve zakonov  finančnega Ministrstva RS.

Izpolnjujemo vse zahteve inšpektorata za varovanje zdravja. Dobro smo seznanjeni z načeli in smernicami kurikuluma za vrtce ter se po vseh močeh trudimo, da bi s svojimi produkti otroke usmerjali k usmerjenem vedenju za učenje in razvoj.


Prodajni pogoji

Prodajni pogoji, ki jih nudimo vrtcem in šolam so naslednji:

  • Naročila sprejemamo brez dorečene minimalne vrednosti
  • 20 % popust na ves likovni in pisarniški material
  • 30 dni rok plačila
  • Brezplačna dostava za vsa naročila nad 80,00 €
  • izdaja E-računa proračunskim uporabnikom

Prodajni pogoji maloprodaje, so predstavljeni v spletni trgovini .

O NAS

Družinsko podjetje Satko je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1990, ko je oče Igor Marn ustanovil podjetje in tržil prve Lego kocke v Sloveniji. Ustanovil je tudi svojo lastno družabno igro Trimček in poskrbel za proizvodno linijo ročnih lutk. Čez čas je podjetje svoj program razširilo na potrebe vzgojno varstvenih organizacij z likovnim materialom, pisarniškim potrošnim materialom in ostalih igrač.

Leta 2010, je na direktorsko mesto sedla hčer Teja, ki se je popolnoma predala podjetju. Rada raziskuje, ustvarja, je inovativna in zelo kreativna. Magistrica ekonomije, je svoj študij posvečala in usmerjala k programu D.school, ki prihaja iz Univerze v Stanfordu. Zanimajo jo novi pedagoški pristopi, ki spodbujajo inovativnost otrok ter njihovo kreativnost, ki se ponaša z prototipiranjem, vizualnim razmišljanjem in interakcijo otrok z okoljem. Več o predlogih izboljšanja vzgojnih programov in ideji D.school v predšolski vzgoji, si lahko preberete v njenem magistrskem delu:

 MAGISTRSKO DELO - uvajanje programa D.school v predšolski vzgoji, mag. posl. ved Teja Uribe Marn

V svojih letih delovanja, smo si nabrali veliko izkušenj in sklenili veliko poslovnih mrež, tako v Sloveniji kot v tujini.  Podjetja s katerimi sodelujemo, prihajajo iz Nemčije, Italije, Danske, Švedske, Španije, Avstrije, Francije in Finske.

Za vzgojno varstvene organizacije in šole se trudimo črpati le najboljše, kar ponuja svetovno tržišče, saj sta kakovost in optimalna finančna razpoložljivost materialov, poglavitnega pomena.

Naše reference najlažje preverite z vpogledom v Erar (Aplikacija za vpogled porabe javnih sredstev):


Vpogled referenc

01/ 544 23 66,    01/544 23 67,    01/ 544 30 72,    01/544 30 74

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana